luni, 15 octombrie 2012

Echipa ARC

In timp ce treptat partenerii si colaboratorii ARC au devenit din ce in ce mai apropiati, ajungand sa se confunde cu membrii asociatiei, membrii ARC - cei care sunt in spatele reusitei organizatorice a evenimentelor pe care le facem - apar doar ca fete zambitoare in poze.

Fara ajutorul lor ARC nu si-ar putea desfasura activitatea, iar succesul ultimului eveniment - Ceremonia Ceaiului & Expozitia Cararile Timpului de la Teatrul Odeon din 12 octombrie 2012 - li se datoreaza in mare masura. 

Multumiri asadar lui: Iulian Militaru (J), Madalina Dobrescu (Maja), Joo Peck, Adriana Voinea, Xantya Denes, Anamaria Spataru si nu in ultimul rand lui Vero sensei - d-ra Veronica Spiridon - pentru entuziasmul cu care au sustinut si sustin evenimentele ARC, pentru implicarea directa in organizarea si sustinerea ultimului eveniment, dar mai ales pentru entuziasmul cu care imbratiseaza proiectele pe care le gandim sau care ni se propun.

 Nu ii putem uita nici pe ceilalti membri ARC, care au contribuit si contribuie in mod activ la activitatile culturale: Radu Botezat, Ofelia Constantinescu, Bruno Menat, Catalin Voinea, Remus Brad, Ioana Dadiciu si d-l Daniel Jiroveanu, membrii care asigura integritatea unei echipe diverse si multi-talentate.  

Printre partenerii fideli ARC nu putem sa nu adresam multumiri si invitatia de a ramane alaturi de noi, d-lui Lucian Radu Rusu de la Asociatia Ro-Bonsai, minunatelor doamne ale haiku-ului: Ioana Dinescu si Constanta Erca, precum si mai noilor colaboratori de la Colegiul National Gheorghe Lazar.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu